…suspect fiind nu doar că a negociat – cât și că A SEMNAT PENTRU! – consilierul local Ilie Cheșa!
Zvonul a venit – deloc „culmea” chiar din interiorul PNL… care imediat ce „s-a bătut palma” și-a pus trompetele să se laude la toată lumea care trece prin fața Palatului Cenad și pe platoul Primăriei că „ăștia mici, de la PSD, sunt ușor de cumpărat”.

Am verificat informația și la PSD… nu ni s-a confirmat, dar nici nu ni s-a infirmat: „e un subiect despre care nu știm ce să declarăm la momentul de față” – e tot ce am reușit să aflăm… și asta sec.

CLM Arad 2020 – 2024 are în componență, după cum se știe, 23 de consileri după cum urmează: PNL – 8 mandate, USR PLUS – 7 mandate, PSLC – 4 mandate, PMP – 2 și UDMR – 2 mandate. Ca să aibă un viceprimar, conform legislației are nevoie de jumătate plus unul, deci de 12 (asta nemailuând în considerare că PNL îi vrea pe amândoi viceprimarii”)…

„Plus unu, ăla-i Cheșa, ca să iasă Sergiu Bîlcea viceprimar… iar ăsta nu e blat, e din convingere și interes: ar putea ieși, astfel, chiar el celălalt vice” – ne-a spus un prieten comun amândurora.

[ACTUALIZARE]

Ilie Cheșa neagă că ar fi făcut un asemenea pact și nu înțelege ce i se întâmplă: „Nu am semnat nimeni nimic… nimeni nu poate să îmi arate vreo dovadă care să ateste așa ceva!” – a jurat consilierul local Ilie Cheșa.