Duminică sunt alegeri iar românii nu vor vota doar pentru a alege parlamentarii, vor decide şi cine va fi primul ministru al României. Adică cel care va lua deciziile cele mai importante legate de salarii, de pensii, de şcoală, de pandemie. Candidaţii cu şanse pentru funcţia de prim ministru sunt cunoscuţi de români pentru activitatea în această funcţie – Ludovic Orban, Dacian Cioloş şi Victor Ponta.

Din 7 Decembrie România are nevoie de un Guvern care să scoată ţara din criză. Ştim cum procedează fiecare dintre cei propuşi. Ludovic Orban şi Dacian Cioloş vor reduce cheltuielile publice pe seama oamenilor simpli, aşa cum au mai făcut: vor tăia salarii, vor da oameni afară, vor pune alte taxe. După alegeri, ne vor închide iar în case aşa cum au închis şcolile şi bisericile.

Victor Ponta susţine venitul minim de criză, sprijin pentru firme, testarea gratuită, şcolile deschise. Vor spune din nou că nu se poate aceiaşi oameni care spuneau şi în 2012 că nu putem să facem dreptate pensionarilor şi bugetarilor, că nu putem scădea TVA, că nu putem ieftini mâncarea. Şi uite că Victor Ponta a reuşit!

Sondajele de opinie indică prăbuşirea PNL care va continua până duminică. Vom avea o altă guvernare, dacă electoratul iese la vot iar partidele de opoziţie nu fac blat cu Iohannis.

Modelul de guvernare Ponta îl impune ca cea mai bună variantă pentru funcţia de prim ministru. Credem că asta îşi doreşte şi electoratul PSD, care nu se regăseşte acum în aitudinea fricoasă a liderilor săi. „Sunt convins ca majoritatea parlamentarilor PSD , cu excepţia “conservelor” securiste, mă vor sprijini pe mine – nu pe Orban sau Cioloş! Şi sunt convins că sunt chiar mai pregătit decât în 2012 pentru Misiunea scoaterii României din Criză! Decizia de la vot va fi respectată de preşedintele Iohannis (nu uitaţi cum spunea Băsescu mereu că “nu îl pun pe Ponta niciodată prim ministru” – dar românii l-au obligat să îi asculte)!” a afirmat Victor Ponta.

Îi rugăm pe cei care cred în Victor Ponta, în capacitatea sa de a administra din nou Guvernul într-o perioadă de criză, să vină duminică la vot şi să voteze PRO România! Fiecare vot este esenţial pentru noi – şi pentru viaţa tuturor în urmatorii 4 ani!

Sursa sondaj:

https://www.europafm.ro/barometrul-europa-fm-pnl-in-scadere-accentuata-285/amp/