Din punctul meu de vedere este foarte important să ne respectăm promisiunile, inclusiv cele din campania electorală.
În calitate de candidat la Primăria Municipiului Arad am afirmat cât se poate de clar de la început că nu doresc să fac politică de partid, intenția mea fiind să administrez în numele celor care m-au ales, respectiv în numele arădenilor. Dorința mea a fost să implementez principii, și, pornind de la acestea, proiecte pentru comunitate. Însă aceste principii și proiecte nu pot fi implementate și dezvoltate având calitatea de consilier. Din aceste motive, am promis de la început că în cazul în care nu voi fi ales viceprimar, îmi voi depune demisia din funcția de consilier municipal.
Exact acest lucru s-a întâmplat azi în ședința Consiliului Local, hotărârea mea fiind întărită și de politicianismul deșănțat, manifestat în tactici și stratageme lipsite de onestitate și de fair play la care am fost martor.
HAI ARADUL! HAI ARĂDENII!
Köszönöm mindenkinek a bizalmat!
Köszönöm az RMDSZ támogatását!
Szerintem nagyon fontos az, hogy amit ígérünk, tartsuk is be mindig. A választási kampányban elhangzottakat úgyszintén, nálam ez elvi kérdés.
Mint az RMDSZ polgármesterjelöltje már az elején világosan megfogalmaztam, hogy képviselni, gazdálkodni áll szándékomban és nem pártpolitizálni. Továbbá azt is elmondtam, hogy mint városi tanácsos nem tudom a kampányban felvállalt elképzeléseimet megvalósítani, ezért ha nem lesz meg a polgármesteri vagy alpolgármesteri tisztség, át fogom adni másnak tanácsosi helyemet. Ez a mai tanácsülésen megtörtént, többek között azért is, mert egy, az elvi pártpolitika határait messzemenően túllépő, gusztustalan taktikázásnak lehettem akaratlan résztvevője és szemtanúja.
HAJRÁ ARAD! HAJRÁ ARADIAK!