În data de 24 februarie 2021, a avut loc evenimentul de lansare oficială pe piața românească a automobilelor Tesla, de către compania Teslounge, la București.
La această manifestare au participat parlamentari, politicieni, oameni de afaceri, jurnaliști, diplomați, oficialități,  printre care Florin Vasiloni (foto), consul general al României la Gyula, Ungaria; Mihai Daraban, președintele Camerei de Comerț și Industrie a României (CCI); Eugen Cozma, președintele Agenției Naționale pentru Protecția Mediului; Ion Vasile, vicepreședintele Administrației Fondului de Mediu; Bognar Ferenc, reprezentant al Ambasadei Ungariei la București ș.a.
Evenimentul a fost precedat de un prânz de lucru la sediul Camerei de Comerț și Industrie a României, la care au participat reprezentanții companiei care deține Teslounge România, conducerea CCI dar și consulul general român la Gyula, Florin Vasiloni.
Din acționariatul și managementul companiei care operează Teslounge, fac parte și oameni de afaceri și etnici români din Ungaria.