Bine v-am găsit, numele meu este Mia Jors, am 33 ani și sunt din Arad. În urma cu 16 ani viata mi-a dăruit cel mai frumos dar, un copilaș special, bun și sufletist. După 9 luni de la nașterea lui Marius am primit și diagnosticul crunt acela de sindrom down însoțit de un retard psihic sever, lucru care a afectat mult partea de vorbire Încă de atunci am știut clar ca nu am timp sa plâng și nici sa dau vina pe x, y și că tot ce era să fac a fost să caut terapii și soluții pentru o viață cât mai aproape de normalitate. Nu a fost ușor și nici nu este, însă Marius este un adolescent cu bunul simt la purtător și, vorba unei prietene, foarte bine educat pentru problema lui.

Au fost multe întrebări și încă sunt, cea mai dureroasa este ce vom face după ce termina școala? Au fost ani cu de toate, însă mereu am fost genul de mamă care nu m-am dat bătută. În urmă cu 4 ani am fost nevoita sa renunț la locul meu de muncă pentru că nu aveam cu cine sa îl las. Atunci, cu ajutorul unei prietene, am descoperit o companie germană care mi-a oferit posibilitatea să lucrez de lângă copilul meu, să îmi pot câștiga un ban pentru terapii și pentru tot ce eu și el avem nevoie. Mai ales să îi pot fi alături și să mă pot adapta programului lui!
Compania cu care eu colaborez acum oferă posibilitatea unui venit suplimentar pentru cei care își doresc acest lucru sau pentru mamele aflate în aceeasi situațiă ca și a mea și a lui Marius. Compania respectivă oferă o gama largă de suplimente alimentare care pe mine și pe Marius ne ajută foarte mult, cel mai bun și căutat produs fiind cel pentru echilibrarea sistemului imunitar. La baza acestor suplimente stau medici nemți, care de peste 35 ani oferă oamenilor soluții pentru diferite dezechilibre de sanatate , dar și oferă posibilitatea unui venit suplimentar pentru cei care doresc.
Sper că povestea mea nu v-a plictisit. Îmi doresc din suflet să îi pot oferi copilului meu o viață cât mai aproape de normalitate prin colaborare cu aceasta companie. Mă puteți găsi pe facebook, Mia Jors sau la numărul de telefon :0755673576. Fie ca veți cumpăra un produs sau ma veți recomanda la cunoștințe. Puteți, astfel, ajuta un adolescent să se integreze în societate.