Vai de comuna noastră, Arad! Dacă mai demult un alt vizionar pe nume Jiță Falcă olteanul de la Didești urca în avion doi consilieri locali să stropească de țânțari, a venit alt intelectual, ăsta priceput la pomi, ciori și alte păduri și-a găsit o găselniță de râsul-plânsul României. În comuna noastră, se știe de când lumea că sunt ciori, pe centru, la Boul Roșu, în Sânicolau… dar cele mai vocale sunt cele de pe centru. Cum nu ai voie să le faci nimic că te „hâte” Uniunea Europeană s-a gândit Bibi, mai marele orașului să le sperie cu ce? Cu niște bufnițe artificiale. Bă ești nebun!
Nu are Bibi bani de salarii pentru angajații din Primărie, nu are bani pentru investiții, nu are bani pentru… una alta, dar cumpără bufnițe. Cu siguranță dacă venea Bibi cu praștia le decima, dar e cu frică de Uniune.
E bine, mergem din ce în ce mai bine, fraților o să vă apuce dorul de Jiță Falcă de Didești. Ăla era și este dilău, da ăsta e și mai dilău și e și pădurar pe deasupra. Dacă buha costă sub 8000 de euro, nu e ce trebuie!
Dragă Bibi ști bancul cu Bufnița?
Bar BEȘ