Să știți că de data asta nu glumim, să fim bun înțălăși. Sursele noastre comuniste din cadrul „serviciilor” ne-au adus la cunoștință cine a fost bărbatul (nu din familie) care i-a văzut pentru prima dată putza Geaninei Pistru Popa, Contesa de Hășmaș. Nu o să ghiciți! Dar, vă spunem noi. Este vorba despre preotul paroh de la Hășmaș, cel care a botezat-o la vremea respectivă. Și pentru ca să nu vă lăsăm să vă exprimați printr-o eroare greșită, este vorba despre preotul M.S., care activează acum la Catedrala Ortodoxă Veche Română, din Piața Catedralei (logic, nu?). Cel care a, așa cum am mai, zis a botezat-o.

După aceea, Contesa de Hămaș a fost preluată, ca să zicem așa, și îndrumat-o, învățat-o cu cele sfinte de către următorul preot paroh de la Hășmaș, A.G.. Actualul preot paroh de la Parohia Ortodoxă de la Vârfurile.

Deci, vedeți de ce Geanina Pistru Popa, Contesa de Hășmaș are atâta noroc în politică și nu numai. Pentru că a avut parte de oameni de valoare. Cu o singură excepție, oare de ce v-ați gândit la botoxatul de Falcă? Noi numa am întrebat, nu am pus frână.

FINU(tz)