Aiuritul de Cîțu nu a găsit altceva mai bun de făcut decât să se laude că a obținut sprijinul lui Falcă, ceea ce ar însemna că toți delegații PNL Arad îl vor vota pe el.
Toate bune și frumoase, numai că Falcă nici gând să confirme, o face pe niznaiul, făcând echilibristică mai dihai decât campionii la gimnastică eșuați în postura de circari. Ce nu știe Cîțu: Multe nu știe. În primul rând, ar trebui să știe că Falcă, cel mai puternic zoon politikon al Aradului și nu numai, a fost întotdeauna în tabăra câștigătoare. Bietul Cîțu nu pricepe că el este doar un puișor al serviciilor, în timp ce Falcă este chiar boșorog, în comparație cu el, conștient de inutilitatea tentativelor de accedere la vârful piramidei, în pofida locului de lacheu, care ți-a fost rezervat de la bun început. Asta nu a înțeles Dragnea și ați văzut ce a pătimit. Falcă nu e fraier, știe că nu te piși contra vântului, așa că nu se grăbește să declare apartenența la o tabără sau alta.
Cu riscul de a fi catalogat drept profet prost și fraier, eu zic că Falcă nu va accepta ca Florin Cîțu să devină președinte al PNL, decât dacă așa i se va porunci, lucru în care nu prea cred. Vă și spun de ce: Victoria lui Cîțu ar însemna dispariția definitivă a PNL, confirmarea supremației USR. Or, serviciile nu vor accepta asta! Voi explica, bob cu bob, pe ce mă bazez. Pe scurt, ca să vă țin în priză: USR este doar un avorton al serviciilor, iar acestea se vor descotorosi urgent de el, inclusiv debarasându-se de acest Cîțu, un USR-ist implantat în PNL.

Ca să încheiem la modul glumeț: Din salariul de spălător de vase, Cîțu, în USA, și-a cumpărat o mașină. Mai grozav spălător de vase a fost doar Băsescu!

Simion TODOCA