Preotul Ciprian-Cornel Ilica, de la Parohia Sintea Mică, a murit luni seara, într-o secție Covid-19 a Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad.
Ciprian-Cornel Ilica s-a luptat mai bine de două săptămâni cu nemilosul virus care l-a și răpus în cele din urmă.
Episcopia Aradului a transmis următorul mesaj la aflarea tristei vești:

Cu profundă durere am aflat că în această seară, 25 octombrie 2021, tânărul părinte Ciprian-Cornel Ilica, preot în Parohia Sintea Mică, Protopopiatul Arad, a trecut la viața cea veșnică, la vârsta de 43 de ani.În aceste momente grele și dureroase, ierarhii arădeni, Înaltpreasfinţitul Părinte Arhiepiscop Timotei împreună cu Preasfinţitul Părinte Episcop vicar Emilian Crişanul, alături de preoții și credincioșii din Arhiepiscopia Aradului se roagă Bunului Dumnezeu să-i așeze sufletul împreună cu drepții și să dăruiască mângâiere sufletească și întărire membrilor familiei îndoliate și fiilor duhovnicești.

Date biografice:

Preacucernicul Părinte Ciprian-Cornel Ilica, s-a născut la data de 11 martie 1978, în localitatea Ineu, Jud. Arad.

După absolvirea Liceului Forestier Arad a urmat cursurile Facultăţii de Teologie Ortodoxă ,,Ilarion V. Felea” din Arad și ale Masteratului în cadrul aceleiași instituții.

A fost hirotonit preot de către Înaltpreasfințitul Părinte Timotei, Arhiepiscopul Aradului, la 4 iunie 2004, pe seama Parohiei Sintea Mică, Protopopiatul Arad, unde slujește până la încetarea din viață.

La 5 august 2007 primește distincția de iconom.

Părintele Ciprian-Cornel Ilica a încetat din viaţă la vârsta de 43 de ani, în urma unor probleme de sănătate.

Trupul neînsuflețit al părintelui Ciprian-Cornel Ilica va fi depus în Biserica cu hramul ,,Cuvioasa Parascheva” din Sintea Mică, Protopopiatul Arad.

Bunul Dumnezeu să îl ierte şi să îl odihnească în Împărăţia Sa cea cerească împreună cu aleşii Săi!

Veşnica lui pomenire din neam în neam!