Și îi lipsesc chiar incisivii, adică cei mai importanți în tendința de a mușca din carnea adversarilor. Noroc cu măselele încă sănătoase, ba mai mult, ea are și de rezervă. Dar fără incisivi, frumusețea și personalitatea unei femei se estompează în anii ce trec.
La UTA, anii sunt etapele, ”incisivii”-i sunt Hora și Dangubici, adică au fost. Hora e ”cariat” rău, iar Dangubici încă nu știe ce joacă, ”Canin” sau ”incisiv”. Ar mai fi Mercioiu, însă, din păcate el e considerat încă ”dinte de lapte”.
Revenind la dantura sănătoasă (măselele din spate), aceasta e singura care o scapă de foame pe Bătrâna Doamnă. Însă nu poți zâmbi cu incisivii lipsă, deoarece ajungi în play-out sau, Doamne ferește, în liga a 2-a.
Se pare că ”stomatologul” Bogdan Apostu nu găsește alte resurse, teflon, plastic, porțelan, ceramică, aur… sau clubul nu are banii necesari pentru implanturi, săracul Balint fiind nevoit să forțeze UTA la foame de goluri. Puținele puncte fiind adunate doar cu efortul ”măselelor”.
La ultima realizare, cea de la Craiova, Gyuszi Balint, a folosit trei redute în fața lui Iacob. Una, din patru fundași, în fața căreia i-a aliniat pe Batha și Passaglia, apoi încă trei ”premolari”, Antal, Ubbink, Miculescu. Singurul ”incisiv”, dar și acela neascuțit , a fost Dangubici, ca mai târziu Hora… să cadă și el din gingia Bătrânei Doamne.
UTA se ține măreață. Cu toată dantura ei incompletă poate ”mesteca” destul de bine, dar nu mușcă. Poate la Voluntari. E strict necesar.
În zona play-out-ului sunt multe ”babe”, mult mai lipsite de strălucirea Bătrânei noastră Doamne, dar mușcăturile lor pot fi extrem de veninoase.
Ioan HAMZA