Asteptat cu mare interes, meciul cu Rapid era important pentru clasament. Ne ținea in cărti pentru locurile de baraj pentru Europa. Cu înfrângerea de ieri, ne tine in cărți pentru barajul de retrogradare.
O primă repriză ușor controlată de arădeni, cu o ocazie uriașă a lui Miculescu, cel care nu a reusit sa găsească poarta de la 7 metri, si încă două oportunități de a inscrie, ne dădea speranțe. Apoi sperantele s-au năruit în 30 de secunde. Se pare că Mutu i-a trezit pe jucătorii săi la pauză, iar Badea, antrenorul arădenilor, i-a adormit.
S-a facut 2-0, pe lipsa de reacție a echipei, dar mai ales a antrenorului. Badea a facut schimbările extrem de tarziu. DEZAMAGITOARE a fost si reactia unor suporteri care în minutul 70 (SAPTEZECI)!!!! au plecat către casă. Sunt aceeasi suporteri care înjură tot meciul, care văd doar părtile negative.
Sunt sigur că niciun utist nu a plecat fericit, ieri, de la stadion, dar am un mesaj petru acei suporteri care vin la trei, patru meciuri pe an si dacă platesc 50 roni biletul qu impresia că pot să injure si sa spurce pe oricine. Mesajul este…. BAIETI, STAȚI ACASĂ!
G.O.
Foto: Fanatik