Între 24-26 iunie, terenurile de beach-volley DJST – Fan Arad, din cartierul Subcetate, vor găzdui a VI-a ediție a Fan Tour Open, unul dintre cele cinci turnee din Campionatul Național de volei de plajă rezervat seniorilor și senioarelor.
„Îi așteptăm pe arădeni la un turneu în cadrul căreia se anunță meciuri spectaculoase. Nu vor lipsi campionii de anul trecut, Cătălin Lelea și Emil Lung, componenți ai clubului nostru. Mulțumim pentru susținere Centrului Municipal de Cultură Arad, Instal Impex, Smithfield, Direcției Județene de Sport și Tineret, CS Westar, CS ProVolei, Hand United și Laser Tag. Intrarea spectatorilor este liberă”, declară Ștefan Gog, președintele Clubului Sportiv Fan Arad, organizatorul evenimentului.
Primele meciuri vor avea loc vineri, 24 iunie, de la ora 10.00, finalele urmând a se juca duminică, 26 iunie, de la aceeași oră.
Prima etapă a sezonului 2022 din întrecerea seniorilor s-a desfășurat weekend-ul trecut la Sighetu Marmației, dintre perechiile arădene cea mai bine clasată fiind cuplul campion en-titre, Lelea/Lung, ocupant ai locului cinci. În întrecerea fetelor o arădeancă, Cătălina Bosuioc, legitimată însă la CSU Oradea, a încheiat pe primul loc, alături de Roxana Haidu.
De remarcat că Aradul va fi gazdă pentru acest sport olimpic și la finele lunii iulie, când grație unui proiect susținut de către CCJA, CS Fan Arad va organiza Cupa „Aradului” la juniori și seniori.
Dan LAZĂR (ofițer de presă Fan Tour Open Arad 2022)