Consiliul Județean Arad se laudă că județul nostru are cel mai mic număr de dosare de asistați social din țară, ceea ce înseamnă că sunt foarte puțini cei care nu muncesc, dar primesc ajutor social.

Să te apuce râsul, nu alta, de i-ar căra Cionca și Falcă în spate pe toți ăia care merg cu Mercedesul să-și ia ajutorul social! Mai zice trompetistul CJA că „Acest lucru se datorează programelor de integrare în muncă, proiectelor de la nivelul Consiliului Județean Arad”. Păi, înseamnă că de aia nu a găsit tovarășul Remețan oameni la cules, deși a oferit o sută de lei pe zi, plus mâncare și țigări, cu toate că pe terase erau sute de rumâni care deschid și închid birturile. I-au și spus în față că nu merită să lucreze pentru atâta, din moment ce primesc bani de la stat, fără să muncească undeva.

Finalul Comunicatului este apoteotic: Nu în ultimul rând, contează și capacitatea de influențare a comunității, care acționează ca o formă de constrângere morală asupra celor care nu muncesc”. I-o apucat rușinea pe trântori, datorită PNL-ului!

Muncitorul comunist

1 COMENTARIU

  1. Aia cu morala e de la Boghiu care mai nou e inspector pe protocol la arhiepiscopie pus de emilian capitan de play în devenire și care a venit cu camarila da linge și de la Cionca

Comments are closed.