A înnebunit lumea ! Este groaznic ce fac unii semeni de ai noștri . Au ajuns într-un hal de neacceptat , într-un stadiu grav de degradare a gândirii umane . Probabil sunt plătiți pentru acest lucru de acest sistem ticălos , de yankeii care vor schimbarea ordinii mondiale .
Într-o discuție cu un neica nimeni din aceștia , bipedul îmi sugerează să număr locuințele nou construite și renovate , precum și mașinile de pe stradă , ca să îmi dau seama de nivelul de trai postdecembrist , de la noi .
Câtă prostie , câtă nemernicie și ticăloșie ???
Păi măi nene , cei care au făcut vile somptuoase și au mașini performante , fie sunt interlopi și fac afaceri necurate , fie sunt politicieni și învârt banul public așa cum vor ei , ori oameni care și-au vândut pământul , sau care au lucrat mulți ani în străinătate .
Ăsta-i nivel de trai crescut , al românilor ???
Majoritatea românilor care și-au renovat casele și și-au cumpărat o mașină modestă , au trudit din greu pentru asta , au lucrat pe salarii mizere , au luat din bănci credite cu rate greu de achitat , la care periodic crește dobânda .
Unele case și destul de multe a căror proprietari au venituri minime , sunt bieți pensionari cu o pensie indecentă , sunt într-o avansată stare de degradare .
Bă’ , ești nebun ? Vii să îmi spuni tu mie , cât este de bine în România , acum după ’89 , când totul s-a distrus și se distruge în continuare sub acoperământul unei false democrații , dictate de către niște nemernici boșorogi care vor să stăpânească lumea și care vor să schimbe mersul și ordinea acesteia ???
Trebuie să fii nebun rău , adeptul și susținătorul plătit al globalismului , să gândești astfel .
Trebuie depistați toți acești trădători ai Neamului Românesc , plătiți de către oculta mondială , marginalizați și anihilate ideile lor meschine și idioate .
Eu am blocat și eliminat din lista mea de prieteni asemenea indivizi rupți de realitate , defăimători ai adevărului , slugi ai celui rău și dușmani periculoși ai noștri ai românilor .
Doamne ai milă de noi românii , ajută-ne și ferește-ne de satana și slujitorii săi nemernici !!!
Marius BRASAI