Stimați tovarăși și prieteni, noi, comuniști cinstiți, recunoaștem că ne-a plăcut țara vecină și „prietenă” Ungaria. Pe vremea comunismului. Acum nu ne mai place, pute a gaz și ne trage curentul de te dor măselele. Produc ei ceva gaz, când trag bășini, dar acum au de mii de ori mai mult și e aproape gratis, datorită faptului că vorbesc rusește și îl pupă în cur pe tovarășul Putin.

Noi, producem mult gaz, ne ajunge, dar o să-l economisim, să dăm și nefericițiloor de nemți, că, deh, trebuie să fim solidari.Baiul e că, după aia, plătim gazul pe care ni l-au furat, la preț … . Băncille austriece și nemțești câștigă zeci de miliarde din criză! Vrem, nu vrem, suntem solidari, că UE ne dă m…ie! Și ungurii sunt în UE, dar le dau ei m… ie, primesc și gaz, și curent, fără să pățească ceva. Bravo lui Orban!

Pe deasupra, nemții, pentru curent,redeschid minele, dar pe noi ne obligă să le închidem și chiar o facem! Bună țară, rea tocmeală, fu…-o-n cur de rânduială! Ne merităm soarta, că ne lăsăm conduși de hoți și de cei vânduți serviciilor străone! Nu vrem să vorbim rusește, ci, în sfârșit, românește!

Gaz pe foc