Am avut, într-una din zilele trecute, o vizită neasteptată de la un nene de la curent (nu contează firma pentru că toti sant la fel), si fără să zică nimic, fără să salute măcar desface sigiliul de la ceasul de curent și imi taie curentul. Merg sa văd care e treabă și imi zice că imi taie curentul pentru neplată. Păi, ii spun că nu am primit nicio factură nouă, iar cele pe care le-am primit le am plătit la termen. Mi-a zis ca el are ordin și nu e treaba lui. Menționez că asta s-a întâmplat la firma mea, iar firma are 30 de ani de activitate. Deci, de 30 de ani nu am întârziat niciodată plata, iar azi vine ,,tâlharul” să îmi taie curentul FARA NICIO ÎNȘTIINȚARE.
Păi, măi animalelor (că altfel nu vă pot spune), adică 30 de ani am plâtit la timp, nu a fost nicio problemă si acum ați venit pe furiș să taiati curentul? Nu vă ganditi ca poate s-a întâmplat ceva de nu am platit? Nu contează că m-ati făcut de rusine la clienti, fără să am vreo vină?
Vă comportati ca in junglă, fără pic de umanitate, puneti preturi din pix, iar noi ca proștii plătim să facă unii curu mare.
VĂ COMPORTAȚI CA NIȘTE TÂLHARI!
G.O.