Ce am înțeles EU. Virusul morții e printre noi. El a fost programat și creat în laborator de oculta mondială ca să reducă drastic populația Terrei. Cei vindecați în urma infecției cu Coronavirus au grave probleme de plămâni. Vaccinul, care de fapt nu e vaccin, va sluji aceluiași scop. Nimic nu va mai fi cum a fost. Vom trăi un fel de Apocalipsă. Feriți-vă să vă infectați, pentru că infectarea ar însemna condamnare la moarte – inclusiv după vindecare.
Apoi, ni se pregătește un viitor comunist. E drept, de „tip nou”, cu idei și proiecții care mai de care mai aberante. Ăștia, progresiștii, neomarxiștii pregătesc un viitor pe bază de goange și viermi – cică vitele, porcii poluează în draci și, de aici, schimbările climatice! Nu industria americană, nu cea chineză, nici cea indiană etc. Ci animalele crescute de om! Mai știu perioade când era ordin să fie omorâți caii, dar atunci inepția comuniștilor era justificată prin apariția tractoarelor, a mașinilor de tot felul care i-ar fi făcut inutili. N-a ținut mult, din fericire.
O mână de scrântiți prefigurează lumea de mâine. O lume horror, în care eu unul nu m-aș vedea viețuind. Ce mă intrigă și mai mult!? Ușurința cu care liderii UE, dar și ai altor state, aderă la aceste aberații. Așa cum tot ei au acceptat și au promovat dictatura minorităților de orice tip.
Am mai spus-o, mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a dat să trăiesc în vremuri încă NORMALE, cât de cât! Nu vreau să îmi închipui cum va fi viața peste 50, 100, 200 de ani. Dar știu precis că rasa albă va fi minoritară în Europa, că un alb va fi privit ca o curiozitate.
Tristan MIHUȚA