În ultima vreme, botoxatul de la Brad, cel care a reușit „performanța” să aducă Aradul la stadiul de comună mai răsărită situată între Timișoara și Oradea, se tot pozează în fața unor clădiri din municipiu. Clădiri frumoase, ale căror fațade au fost recent renovate. Însă au fost renovate strict pe pe cheltuiala proprietarului (proprietarilor) sau chiriașilor, după caz. Ce merite a avut botoxatul? NICIUNUL! Din câte știm, să apelezi la Primărie să te ajute, financiar – adică să pună și instituția un leu, acolo, e o întreagă aventură. Trebuiesc întocmite documente peste documente etc. etc.

Dar, să revenim. Botoxatul de la Brad, cel care nu știe (zic apropiații) câte case și câtă avere a reușit să-și facă împreună cu consoarta Ela, se laudă cu munca altoră. Dă bine la pulime să-și facă chip peste tot și pe unde apucă. Că doar mai sunt fraieri, și nu puțini, în Arad care să-l creadă. Noi, comuniștii de la Flacăra roșie îi dăm un sfat tovărășesc? Înainte de se mai hlizi prin tot felul de fotografii, de a participa la diverse emisiuni tv la care se uită doar el, în reluare, înainte de a participa la evnimente mai mult sau mai puțin mondene, să meargă la doctor! Să se caută la cap, că tulai Doamne!, mari hibe are la mansardă și nu se tratează. Sau nu cu boabele cu care ar trebui. Sau cu prafurile adecvate.

Revenind la poza de mai sus, clădirea, frumos renovată, se află în Piața Mare (fosta, că acum e una cu pământul – vom reveni), deci în arealul botoxatului (cunoscătorii știu despre ce vorbim). Din câte am aflat, în clădirea respectivă urmează să funcționeze un hotel. De urmărit.

Sfat pentru arădeni. Dacă vă renovați fațadele la case musai să-l chemați pe botoxat, că poate așa prindeți și voi un „loc” călduț pe de instituțiile aflate în subordinea primăriei sau, de ce nu?, a consiliului județean. Că tot se laudă „elementul prăfuit” că el e mahărul Aradului.

ZÂMBRILĂ   

(p)