Mă tot gândesc ce nu merge la UTA, de ce ne batem mereu la retrogradare din moment ce chiar jucătorii și staff-ul tehnic ne povestesc ce condiții bune au. În continuare o să scriu despre jucătorii care joacă sau au jucat în ultimele meciuri din acest campionat.

Iacob: nu țin minte vreo paradă de a lui sau să ne ,,scoată” la vreun meci. Deci, în opinia mea e pe minus.

Balauru: nu avem pretenții prea mari pentru că nu l-ai adus pentru postul de titular. Nu te ajută, dar nici nu te încurcă.

Vukcevic: scădere evidentă de formă de când a venit de la naționala Muntenegrului. Nu a dat nicio centrare bună în meciurile pe care le-a jucat, iar pe faza defensivă lasă mult de dorit. E pe minus.

Erico: a fost „decent” când a jucat. Se complică, însă, la faza de construcție si deseori pune adversarul pe contraatac. Nu mai înscrie, deci față de campionatul trecut consider că e pe minus.

Benga: cel mai constant jucător al echipei. Merită cu prisosință banderola de căpitan de echipă. Deci, e pe PLUS.

Abeid: poate cel mai bun transfer la UTA. Te poți baza pe el atât ofensiv, cât și defensiv. Poate ar trebui încercat mijlocaș, la ce formă arată și la ce tehnică etalează. A lipsit mult echipei cât timp a fost suspendat. Cel mai mare PLUS.

Pop: cred că este și va fi cel mai bun produs al clubului din ultimii ani. Serios, muncitor atât pe teren, cât și în afara lui. PLUS.

Batha: chiar dacă nu tuturor suporterilor place stilul lui e cel mai harnic din echipă și recuperează cel mai mult, ceea ce trebuie să facă până la urmă. Îl pun pe plus dar…poate mai mult. PLUS.

Anton: o achiziție bună, dar nu face lucrul pentru care a fost adus: nu trage la poartă și dacă punem la socoteală salariul, oferă prea puțin. E pe minus.

Cascini: nu dezvolt prea mult, însă raportul calitate preț nu corespunde. Este pe minus.

Ubbink: de când a ratat transferul la „U” Craiova nu mai joacă nimic, cum se zice. Are sporadic câte o pasă, dar e prea puțin pentru ce se așteaptă de la el. E pe minus.

Roger: deocamdată e pe minus.

Postolachi: loveste cu capul mai toate mingile venite de la fundași sau portar, dar are mari probleme să ajungă la centrări, iar el pentru asta a fost adus. E pe minus.

Milosevic: nu are multe meciuri în „picioare”, și am observat că are mari carențe la jocul aerian, iar asta pentru un purtător de număr 9… e pe minus.

Otele: poate singurul jucător care destabilizează apărarea adversă si se ridică la așteptările suporterilor, chiar dacă pe faza defensivă este foarte indolent. E pe PLUS.

Keșeru: Cred că e cea mai mare dezamăgire pentru suporteri. Să vii pe cai mari, să iei salariul de salariul plus prime… mare țeapă. E pe minus.

Balint: nu mă pricep la antrenorat, dar cifrele vorbesc pentru el. Are cele mai bune condiții, după 1989. Salarii bune, terenuri de antrenament, refacere, deplasări cu avionul, nu îi lipsește nimic! Doar rezultatele. Nu se vede nicio conceptie de joc, iar cel mai deranjant este că ne batem joc de absolut toate fazele fixe pentru că le batem ca pe vremea lui Ion Moldovan. Apropo de Ion Moldovan, îmi doresc din suflet și îi doresc și lui Balint să nu doboare recordul de acum 29 de ani. E pe minus.

Gabriel O.