Azi plec acasă. Am semnat, la prima oră, și comenzile sosite azi-noapte, drept care vor merge toate spre voi așa cum am promis, cu o atingere din partea mea. Sper, după ce veți fi citit, să vă faceți vreme de-o vorbă spre mine, bună, rea, nu contează, pe principiul că gusturile sunt diverse, iar unora, vorba mamei, le place popa, altora, preoteasa.
Să nu credeți, cum mi-a spus o cititoare cândva, că i-ar fi fost așa, nu știu cum, să fi intrat ea să scrie despre ce-am scris eu vreodată, că ea… nu e specialistă, că una, că alta. Ei bine, NU. NU așa. Cititorii chiar sunt specialiști. Toți. Nu trebuie să scrie articole de critică literară, ci să spună ce-au simțit. Atâta tot. Vă spun eu sigur că nu-i autor care să nu se înfoaie de plăcere când aude o vorbă bună. Ba, eu una mă înfoi chiar și atunci când aud o vorbă mai puțin bună. Bine, nu mă înfoi de plăcere, ca-n primul caz, ci de grijă că data viitoare va trebui să zac mai mult pe frază. Să meargă și mai limpede acolo unde are ea de mers.
Vă mulțumesc pentru precomenzi, de astăzi cărțile vor merge spre voi de la același link, doar că se va transforma într-unul de comenzi. A fost o plăcere să semnez sute de cărți, a fost o plăcere să văd că îmi sunteți aproape, că vă bucură CARTEA, în general, cititul, zăbava asta minunată. Poate facem să scoatem țara asta din marasmul uluimului loc din Europa în privința numărului de cititori. Auzi, ultimul loc! Pfoaaai…
Gata, pornesc spre Arad. Dacă văd pe drum ceva fain, fac poză, să vă arăt și vouă. Bun-rău. Cum am zis cândva, trist ar fi să gândim toți la fel, să ne placă tuturor, totul, la fel.
Îmbrățișări calde!!!
Eugenia CRAINIC