E final de sezon și, spre bucuria suporterilor, echipa continuă in liga 1. Este primul meci în care efectiv am asistat ca la un film la cinema. Eram atât de supărat pe jucatori pentru indolența de care au dat dovadă pe întreg sezonul. La asa condiții, cum demult nu au mai fost la club, și așa salarii, tu să te lupți până in ultima repriză pentru menținerea în prima ligă…
Vreau să FELICIT jucătorii de la juniori și pe antrenorii acestora, în special pe Gaica Sandu (foto), cel care îmi aduce aminte de Feri Tisza, profesorul care scotea jucatori de top an de an.
Și, în final, mai am o mare dorință. Indiferent cine continuă la UTA ca președinte, îmi doresc în primul rând să se axeze pe menținerea în prima ligă decât să viseze la titlu. Și nu pentru că nu mi-l doresc, ci pentru că echipele din privincie care au castigat titlul s-au desființat (excepție CFR Cluj, care se pare că e „sac fără fund!”).
Haide UTA! Hai Aradul!
Gabi O.

1 COMENTARIU

  1. Si eu l-asi fi felicitat pe Gaica daca nu-l vedeam pe terenul de antrenament cu copii fiind, tragand din tigara….Ce exemplu da copiilor prin acest lucru?!

Comments are closed.