Ajunsă la a treia ediție , competiția ”CUPA ARADULUI” va strânge la debutul ei echipe alcătuite din grupuri de prieteni, alcătuite din 6 jucători și un portar, echipe ce se vor înfrunta pe terenuri reduse pe două stadioane.
De luni și până joi ( 21- 24 august) se va desfășura faza grupelor pe stadionul Motorul din Aradul Nou, începând cu ora 18.
De la aceeași oră , vineri, pe stadionul Banatul din Sânicolaul Mic se vor desfășura cele două finale (mică și mare) precum și festivitatea de premiere și spectacolul de final de competiție.
Înainte de finala mică, în pauza acestei finale precum și înainte de finala mare și în pauza acesteia, vor evolua echipele de Old-Boys: UTA, CFR-VAGONUL și BANATUL ARAD.
La finalul evenimentului organizatorii au pregătit o seară distractivă cu muzică, ceaune și ședințe foto cu legendele fotbalului arădean.
Dacă veni vorba de organizatori, aceștia vor Primăria Municipiului Arad, Centrul Municipal de Cultură Arad, cu implicarea directă a consilierului municipal Arad, Petre Barb iar colaboratori: Hotelul Aniroc Arad, Mondo Trans , restaurantul ” Cocoșul de Aur”, Jackson SRL și alții.
Fiecare echipă înscrisă va primi câte o diplomă de participare, iar primele trei clasate : cupe, medalii și alte premii din partea organizatorilor și colaboratorilor.
Înscrierea cu numele echipelor participante se poate face la numărul de telefon al lui Pety Barb: 0752 932 198
Ioan HAMZA