E un angajament pentru comunitatea noastră, un mod de viață, până la urmă. Aradul însemnă locul în care m-am născut și am crescut. Aradul înseamnă familia, părinții care mi-au dat viață și cei șapte ani de acasă, soția mea Rusalina și fiica mea Ilinca, cele mai de preț daruri de la Dumnezeu, pentru care spun MULȚUMESC în fiecare zi! Aradul înseamnă bucuriile copilăriei, fiecare zâmbet și reușită, dar și fiecare lacrimă, fiecare eșec, pentru că viața e făcută din suișuri și coborâșuri. Aradul înseamnă prietenii care ți-au fost alături la bine, dar mai ales la greu, colegii de școală, de serviciu, vecinii, cunoscuții. Aradul e fiecare zi petrecută „pe ștrandul“ copilăriei mele, fiecare seară pe malul Mureșului, cu prieteni, cu muzică bună, la Constructorul, plimbările pe frumosul nostru bulevard central, partidele de fotbal jucate cu prietenii în curtea blocurilor, pe Slavici sau pe terenuri de fotbal din cartiere, pe Strungul, Vagonul, Telecom. Aradul e UTA, echipa pentru care vibrează tot orașul, „Bătrâna Doamnă“ a fotbalului românesc. Aradul înseamnă copiii de astăzi, cărora avem datoria să le lăsăm nu doar un oraș care să fie un punct de plecare spre o lume mai bună, ci un loc unde să-și dorească să rămână, din toată inima.
Aradul suntem noi, cei născuți și crescuți aici, dar și cei care au găsit aici acel… ACASĂ, pentru că împreună suntem o familie. De aceea spun în fiecare zi #doarArad și sunt convins că, la fel ca mine, gândesc zeci de mii de arădeni. Sunt convins că împreună vom reuși să readucem la viață acel Arad pe ca ni-l dorim cu toții! Împreună schimbăm Aradul în bine!”

2 COMENTARII

  1. Domnilor si doamnelor , cum de puteti fi atat de papagali.Nu aveti un reprezentant credibil, nu aveti o PLATFORMA PROGRAM (mai stie cineva ce inseamna aceasta ) sau pur si simplu ne bagam in partid cu o adeziune , platim cotizatia si asteptam sa ne promoveze partidul in functii dupa cum cotizam, la locale, la parlamentare, la europarlamentare sau la prezidentiale .Daca nu furi , n-ai cum sa cotizezi, daca esti om de casa cu nevasta si copii.Asa ca iar va fi Falca , Balcea,Fifor, Pistru, si alti hoti ai Aradului !

  2. ASA SA LE AJUTE Dumnezeu la toti acesti farisei, care si-au batut joc de Municipiul Arad, care a ajuns o chiftea intre ORADEA si TIMISOARA, si la mare distanta de CLUJ ,CRAIOVA,IASI,CHIAR ALBA IULIA.Avem la conducerea Municipiului si a Judetului cei mai incompetenti conducatori.Dar sunt toti mari imobiliari,proprietari de imobile si pamanturi, actionari la SC de casa, gen Tehnodomus, Palcu ,etc.RUSINE CONDUCERII ADMINISTRATIVE atat la nivelde MUNICIPIU, cat si JUDET.SA va judece Dumnezeu si instantele penale !

Comments are closed.