M-am enervat în două momente (mă rog, trei) ale meciului.

1. Când mai era un minut din prima parte și noi am pierdut mingea ca Dorinel la Copenhaga și am luat gol de la Popa;

2-3. Când arbitrul a dat două lovituri libere din „căciula” careului nostru la niște contacte care se întâmplă la fiecare corner.

Precizare: La punctul 1 era să rup scaunul de la birou. Dar poate că golul luat a schimbat abordarea din a doua parte. Dacă aveam 2-0, mi-e că stăteam cu fundu’n poartă.

Și mai una, așa, pe repede-nainte, în timp ce iau prânzul.

Când am spus, după primul meci oficial din acest an că mi-a plăcut cum echipa încearcă să iasă cu mingea la gleznă am fost miștocărit. Deh, a fost 0-4.

Tot cu mingea la gleznă am încercat să jucăm și cu Sepsi, și cu „U” Cluj.

În altă ordine de idei, s-a spus că DACĂ golul clujenilor era validat altfel ar fi decurs meciul. Păi, cam așa s-ar fi putut întâmpla DACĂ dădeam gol Stelei la 0-0 dar mingea s-a opintit în bară. Cam enervant acest Rudyard, cu DACĂ-ul lui.

În principiu, atât meciul cu Sepsi, cât și cel cu „U” le-a câștigat Rednic! Cu Steaua a fost mai greu pentru că echipa lui Becali a avut și are o viteză în plus pe construcție!

Unii ne și vedeau retrogradați! Alții ne văd în play-off.

Eu sunt mai liniștit, mai realist: îmi doresc să ne clasăm pe locurile 7-11. De ce? Pentru că astfel, în play-out vom juca cinci meciuri (din nouă) acasă!

Cât privește retrogradarea directă, cred că Dinamo e principala favorită, iar al doilea loc fatidic se dispută între Iași și Botoșani! Părerea mea.

P.S. Pentru foto știu că mi-o iau de la dinamoviștii pur-sânge, dar îmi asum!

Și încă una din tolba cu statistici:

De la promovare, e primul campionat când UTA ia punct(e) de la toate echipele. Mă refer strict la sezonul regulat!

E drept că nu avem în această ediție nicio dublă victorie, dar mai sunt speranțe cu Craiova lui Mititelu și/sau cu Dinamo.

Tifi

 

 

1 COMENTARIU

  1. Da Tifi, ai dreptate.Si eu am analizat aspectul cu punctele adunate de la fiecare adversara din Superliga .
    Din urmatoarele 3 meciuri (cu Botosani acasa, Voluntari in deplasare si Petrolul acasa ) chiar putem agonisi 7-9 puncte.

Comments are closed.