Într-un articol anterior am publicat o declarație de-a lui Traian Băsescu, fost președinte al Românieie, care spunea despre blatul dintre cele două partide cu precădere în București. Dacă vreți, pe scurt, USR face blat cu PNL.

Noi am mai scris că doctorașul senator Wiener, cel pentru care ziua ar trebui să aibe minim 48 de ore pentru a reuși să dea o „geană” măcar pe la diversele locuri de muncă pe care le are. Și de unde ia -lunar- sute de mii de lei vechi. Am mai întrebat ce te poate determina să renunți la atâtea funcții și demnități, plus remumerațiile de rigoare, pentru o funcție de primar de comun, cum e Aradul. Ce salar are un primar? Și am mai spus-o că doctorașul Wiener, printre altele numit de Falcă în funtea Spitalului Covid Arad, este iepurașul de câmp al lui Falcă (Bibarț) pentru a rupe cât mai multe voturi de la adversarii politici. Dar, numai mâine, nu-i poimâine și vom afla răspunsurile și efectele.

Domnule Wiener, bănuim că știți de existența celor două PCR-uri, aparatele alea de depistat virusul COVID, aparate care au fost achiziționate de către Spitalul Județean Arad, al cărui angajat sunteți. De cum au fost achiziționate, de către cine, dacă li se asigură mentenanța, dacă a fost pregătit personal autorizat și altele.

 

 

 

 

 

 

 

Bănuim că știți și cu cât au fost achiziționate. Dacă nu știți vă spunem noi că un PCR a fost cumpărat cu 22.000 ron, iar pentru călălalt Spitalul Județean a plătit 199.000 ron!!!! CARE ESTE PREȚUL REAL? Ne puteți răspunde, dacă tot vă bateți cu cărămida în piept că dacă veți ajunge primar veți însănătoșii Aradul (oare la fel cum ați făcut și cu Spitalul Județean pe vremea când erați director, Ferească Dumnezeu!). Și pentru cultura dvs. generală, dacă nu știți, vă spunem că cele două aparate, cel puțin (că ar mai fi unul), au fost achiziționate de la firma A.M.S. Trading Impex SRL, cu sediul în București, strada Turturelelor. Firmă care are asociați o firmă din Cipru și un cetățean israelian! Persoane împuternicite (administratori) fiind un cetățean din Republica Moldova și o doamnă născută în Oltenița. Ciudat amalgam.

 

 

 

 

 

Stați că nu e gata: obiectul principal al acestei firme este COMERȚ CU RIDICATA NESPECIALIZAT!!!!!! Cu alte cuvinte, ia de aici și vinde dincolo. De la chiloți, poate, până la aparatură medicală. Și atunci vine fireasca întrebare: DE CE Consiliul Județean Arad NU a cumpărat aparatură medicală de la o FIRMĂ SPECIALIZATĂ? Și mai sunt și alte întrebări firești: cine a montat aparatura, cine asigură mentenanța, garanția, cine a pregătit și pregătește  cadrel medicale care lucrează pe echipamentele respective?

Doctorașule Wiener, deci, de care parte ești? A arădenului plătitor de taxe și impozite sau a lui Falcă, Cionca, PNL, Bibarț etc?

Cât despre rezultatul și urmările controlului Curții de Conturi și al Poliției Arad la CJA, toate la rândul lor.

P.S. Curios este faptul cine a plătit sutele de milioane de lei confiscate de Curtea de Conturi. Cine este vinovatul principal?

BEȘ BAR dințărăș reorientat

(P)