Liderul înmormântărilor din Arad trece, din păcate, printr-o perioadă grea din punct de vedrere al sănătăţii. Din câte am aflat astăzi, deşi eram ocupaţi nu numai cu decesele etc., A. Creistescu nu se află într-o situaţie prea fericită. A fost consultat de mai mulţi medici specialişti, unul chiar de la Timişoara, şi care are un cabinet privat de Cardiologie tocmai în incinta Spitalului Judeţean Arad!? – Cardiolife, şi cu toate acestea… Părerile sunt împărţite. Marele specialist, patronul Cardiolife din Timişoara, care a obţinut în premieră un spaţiu unde să-*şi desfăşoare activitatea privată! în incinta Spitalului Judeţean Arad, ar fi vrut să-l „taie” pe KUKI, şi să-i pună bla, bla-uri, contra cost bineînţeles. Conform AVC-ului pe care KUKI l-a „accesat” zilele trecute şi în urma căruia a rămas, dacă nu ne mint sursele, cu o semi pareză pe partea dreaptă. Alţi speicialişti au spus altceva. Nu intrăm în amănunte. Aşa că familia pacientului, cum e normal, s-a decis să afle şi alte păreri, mai… şi au decis să îl mute de la Arad la un spital din Ungaria sau, după alte surse, din Austria. Normal, dacă de întrebaţi pe noi.

Până la ora când scriem aceste rânduri nu cunoaştem mai multe amănunte, familia e lângă domnul KUKI şi bănuim că va face tot posibilul ca acesta să aibe cele mai bune tratamente în dificilul moment prin care trece. Prina care fiecare om trece în drumul său.

P.S. Oare la spitalul din Debrecen sau cel din Viena sau unde va fi dus, cum îi cheamă pe KUKI de acolo? Bacsi Kuki?, Herr Kuki? Căâ, cu convingere, fiecare spital are KUKI lui.

P.S. 2 Cât despre afacerea de la Arad a Cardio Life, cu altă ocazie! Se încălzeşte Sensi Blu şi aceia care au aprobat „intruşi” în spaţiile Spitalului Judeţean Arad. Fără nicio referire la fostele conduceri ale Consiliului Judeţean Arad. Dacă e bal, bal să fie!

Mai multe amănunte pe News-ar.ro

 

 

„KUKI”, un important OM DE AFACERI din Arad, ÎN STARE GRAVĂ LA SPITAL! „A paralizat”

Potrivit apropiaților, acesta ar fi suferit zilele trecute un accident vascular cerebral de pe urma căruia s-a ales cu o semi-paralizie pe partea dreaptă a corpului. „A paralizat”, au precizat, pentru NewsAr.ro, surse din apropierea familiei omului de afaceri A. Cristescu, alias „Kuki”, informația fiind confirmată de surse medicale.

Aurel Cristescu este celebrul autopsier de la morga Spitalului Clinic Județean Arad, care și-a construit o afacere înfloritoare pe seama celor decedați în unitatea medicală şi nu numai. Acesta şi-a pus la punct o casă funerară, în cartierul Grădişte, şi chiar domina piaţa de profil din Arad.

„Kuki” a fost, de-a lungul anilor, subiectul mai multor scandaluri legat de modul în care proceda atunci când murea un pacient al Spitalului Județean.

(NEWS AR)