Anunţ important pentru Arad, pentru ţară şi Diaspora!

Un grup de inimoşi arădeni, trecuţi de vârsta şi categoria socială la care încă mai „prinde” vraja lui Gogu Falcă, zis Jiţă miliardaru’, s-a decis să reinventeze… roata. La iniţiativa neobositului şi neabătutului Dani Dascălu (cel care se contopeşte cu istoria INFO TV şi nu numai) s-a decis în unanimitate deplină înfiinţarea Uniunii Salvatorii Aradului, USA – mai pe scurt. Scopul declarat al acestei formaţiuni politice, sociale, civile, al văduvelor înşelate, al domnişoarelor… necălcate de tren, al alcoolicilor şi fumătorilor anonimi este acela de a readuce în oraşul Arad valorile care l-a consacrat. Staţi că ne vom face organizaţii şi filiale în tot judeţul, deci…

Revenind la ideea, celula de bază, a USA vă mai comunicăm faptul, pe cale oficială, că vă aşteptăm în număr cât mai mare să veniţi cu noi, să ridicăm USA aşa cum nu a fost niciodată. Să alungăm tiranul care a distrus un oraş de seamă din România şi l-a transformat într-un sat mai răsărit, anexă a Oradiei Mario, ca să nu zicem nimic de Timişoara (că alţii au neveste de acolo şi nu mai mânâncă pârgălit acasă).

Deci, cu mic, cu mare, cu bani sau fără, cu afecţiuni politice, sociale, civice sau ginecologice (zice preşedintele Dascălu) vă aşteptăm alături de noi. Ne auzim pe site, facebook şi ne vedem când ne întâlnim!

Comitetul de iniţiativă

1 COMENTARIU

  1. mușcați mâna care v-a fost proptea și v-a mângâiat pe creștet? nu-i prea bine, nici prea tare frumos.
    prefectul mai mult ca perfectul mustăcoios nu-l mai sponsorizează cu lichidități pe dani cel băuciosul?
    😀

Comments are closed.