Astăzi este 18 aprilie 2017. Acum exact 72 de ani, baronul Francisc Neuman a înființat echipa de fotbal ITA Arad redenumită apoi Flamura Roșie și UTA, cum este mai cunoscută în țară și chiar în străinătate.

La mulți ani, UTA și să revii acolo unde-ți este locul, în fruntea Campionatului României!

Este ora 20.30 și situl oficial nu a pus nici măcar o urare sau ceva prin care să marcheze anul nașterii! Rușine epigonilor care clamează valorile UTA-ei dar în realitate doar storc banul public pentru interesele lor personale. Ne mirăm că nici suporterii nu au mișcat un deget ( avem SCU care au în grijă sigla și culorile), nici Șoani Meszar ( părintele noului proiect UTA) nu ne-a fericit cu vreo declarație, cât despre ˝constructorul de stadioane˝ Jitză Flacă, nici nu aveam așteptări … Bravo vouă, vă interesează doar promovarea … banii din drepturile de televizare pentru primul și promovarea intereselor politice pentru celălalt!

Nouă arădenilor, ce ne rămâne în afară de faptul că se cheltuie în jur de un milion de euro pe an din banii încasați din taxe și impozite plătite de noi, pentru noua UTA?

Dragi utiști adevărați, dragi oameni care iubiți sportul și aveți UTA la inimă, vă urăm noi un călduros LA MULȚI ANI! și vă facem un cadou inedit, un set de 6 caricaturi realizate în 1977 de regretatul actor Hanibal Teodorescu, actor la teatrul de Stat din Arad, aflate în colecția personală a lui Romulus Dubăț. Veți recunoaște în ele îndrăgiți fotbaliști din acea perioadă când UTA era încă pe prima scenă a fotbalului românesc.

dav
dav
dav
dav
dav
dav