Conform spuselor confraților noștri de la NEWSAR, medicii de la Debrecen (Ungaria) au considerat că Kuki nu necesită intervenție chirurgicală, așa cum Kuki se pare că a luat o decizie bună atunci când s-a hotărât să renunțe la serviciile colegilor săi de la Spitalul Județean Arad și să ia drumul străinătății să se trateze în urma accidentului vascular cerebrar pe care l-a suferit în urmă cu câteva săptămâni. au dat de înțeles cei de la Arad.

Diagnostic diferit în Ungaria, pentru „Kuki”. Dacă rămânea la Arad…

Transferat la Debrecen, pentru o a treia opinie ca urmare a unui accident cardiovascular suferit în urmă cu trei săptămâni, Aurel Cristescu, autopsierul Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad și, totodată, creierul unei înfloritoare afaceri de pompe funebre din oraș, a scăpat de operație.

Potrivit unor surse medicale, în urma investigațiilor la care a fost supus la Clinica de Chirurgie Cardiovasculară din Debrecen, Aurel Cristescu, alias „Kuki”, a primit un tratament medicamentos, urmând să revină în Ungaria pentru control.

Potrivit informațiilor noastre, decizia de a merge în Ungaria a fost motivată de diagnosticul pus la Arad, conform cărora Aurel Cristescu ar avea o carotida înfundată în proporție de 80 la sută și ar necesita o operație. Potrivit părerii altor medici, din Timișoara, carotida ar fi fost înfundată doar în proporție de 50 la sută. Diagnosticul de la Debrecen a fost mai apropiat de cel pus la Timișoara, astfel încât, momentan, a fost eliminată necesitatea efectuării unei operații.

„Că trebuia, că nu trebuia, dacă rămânea la Arad era operat”, a declarat o sursă medicală pentru NewsAr.ro.