Un nou sfârșit de săptămână de foc pentru fotbalul arădean, echipele cu pretenții la promovare au meciuri grele în deplasare de ale căror rezultate s-ar putea să depindă rezltatul muncii de un an.

UTA pe stil nou încearcă marea cu sarea la București unde, în cartierul Colentina, pe o beznă TV de îți bagi degetele în ochi, Juventus, liderul ligii a doua vrea să-și continue marșul și să îngroape definitiv șansele lui Gligor și compania de a lua bănuții din drepturile TV de la masa bogaților. Misiunea arădenilor va fi grea, mai ales că puștiul minune Adi Petre merge doar la plimbare, fiind suspendat. Poate noul mânz Stahl să facă din nou un meci bun și împreună cu ceilalți să aducă ceva bucurii suporterilor de acasă. Greu de tot, cred că maxim un X vom scoate.

În liga a treia, Naționalul lui Cojocaru merge la Galda pentru un derby al primelor clasate. De ziua atacantului Gelu Velici, sebișenii speră să bată cum au mai reușit anul trecut, și să continue lupta pentru o calificare istorică pe care edilul Feieș o merită pentru ce a făcut pentru fotbalul sebișean de câțiva ani încoace. Nu e loc de încurcături pentru că vin tare din urmă Reșița și Ripensia și ar fi păcat, mai sunt doar alte cinci etape și e gata campionatul. Greu dar nu imposibil, pronostic mai optimist, X2

Tot în liga a treia mai joacă și UTA II, care va merge la Giarmata întrun derby al suferinței pentru supraviețuire. Ar fi o șansă pentru arădeni să mai ducă ceva puncte, e straița cam goală și nu mai e mult până se trage linia roșie. Io zic un 2 mare pentru mânjii arădeni.

A treia arădeană din liga a treia este Gloria Cermei, din păcate în retur nu or bătut pe nimeni și vine în vizită Ripensia, echipă tare pe picioare, greu de ucis, așa că Aslău și băieții lui pot spera la un maxim X.

În campionatul județean încă defilează Crișul dar sâmbătă merge la Pecica unde nu prea îi rost de a mânca o pită bună, gazdele sunt pe vână și pot să-i încurce pe Roșca pentru a face mult mai interesant derbyul de săptămâna viitoare dintre Crișul și Lipova. Pronostic X.

În rest liniște și pace, ne vedem pe stadioane!