Ciumă, holeră, cancer, râie etc. Cam tot ce vreți dumneavoastră, dragi cititori mai dăștepți decât ai lor, se poate spune – elegant- de către așa zisul aeroport din Arad. Păpător da bani publici, cu nemiliuita chiar, din banii noștri ai arădenilor. Pentru cei neinițiați, Aeroportul Arad este patronat de către Consiliul Județean Arad (și Primăria lui Falcă are ceva acțiuni pe acolo), nu este ca și cel din Timișoara, de exemplu, al cărui proprietar este STATUL ROMÂN, prin intermediul Ministerului Transporturilor. Acum înțelegeți de ce Timișoara are n-șpe curse aeriene pe zi, atât interne, cât și externe. În primul rând se implică ministerul de resort, plus autoritățile locale, pe când la noi se implică, adică nu se implică NIMENI! Trist, dar adevărat.

Cei care cunoașteți problema aeroportului Arad, cât de cât, că de cunoscut… poate o cunoaște doar Falcă și „Marini” Cionca (președintele Consiliului Județean Arad, pus de Falcă), știți că în ultima perioadă acolo s-a investit o cocie de de bani (euro) pe diverse terminale, cargo etc. Bani aruncați pe obloc sau, parte din ei, în anumite buzunare private. Dar, despre faptul că organele competente (puneți dumneavoastră ghilimelele de rigoare) nu se implică pentru a stopa măcar hemoragia de bani publici cheltuiți fără nicio noimă… am mai scris.

Parașuta spartă

P.S. Pubelele de gunoi, alea noi și galbene, ce se văd de pe autostrada Arad – Timișoara, dosite în spatele aeroportului vor face subiectul altui articol.

1 COMENTARIU

  1. Pubelele de gunoi cele galbene si maronii sint fara axe ,ele fiind vindute la fier vechi .In final majoritatea sint sparte de la mutarea dintr-un loc in altul de catre angajati de la ICCO ENERG si asistati sociali adusi de catre ghiaburul primariei .Mai sint si niste masini care zac in curtea celor de la statia de epurare si ele majoritatea sint dezmembrate seara de seara.

Comments are closed.