Sâmbătă dimineața în Colentina, UTA pă stil nou o reușit imposibilul, or bătut liderul Juventus șî îs iar în cărți pentru promovare. Meciu nu l-or dat la tv, băeții de cartier or fost șmekeri, nu or vândut pă mărunțiș drepturile la digi așa că, tătă lumea s-o bulucit pă radio șî pă internet șî or spart monitoarele când o ratat Gligor penalty șî or pupat telefoanele când o dat golul doi. Bag sama că o priit la jucători oferta conducerii, cu primă dublă cu Sepsi, triplă cu Juventus șî marți au CVADRUPLĂ cu Olimpia, adică 1200 lei dă pereche dă nădragi care intră pă teren. Atenție mare dragilor, care îl aveți pă Șoani Meszar memorat pă telefon, dacă vă sună, să nu răspundeți că-i trăbă bani dă prime.

Naționalul lu’ Cojocaru o luă pă coajă la Galda și făcu satu ăla liderul seriei. Ce să mai, numa’ primar la Sebiș să nu fii! Treaba îi încurcată, mai îs cinci etape șî bătaia îi mare, tare mi teamă că se va juca șî pă teren șî prin boscheți de parcă cine știe ce fericire îi așteaptă în Liga a doua …

Mânjii lu’ UTA or luat-o pă coajă lângă aeroportu’ Cimișoara șî și-or consolidat ultima poziție în clasament, soră cu retrogradarea șî desființarea! Echipa a doua a UTA-ei nu reușește să rupă gura târgului nici în retur, așa că nu au viitor.

No, la Cermei o fost măcel … I-o bătut Ripensia chiar acasă, pe Teuz, dă i-o ascultat doctoru’ cu urechea. Au ăia dă la cimișoreni pă unu ca ciucalata dă bate singur tri sfert dă campionat. Cele patru boabe i-or stat în gât la Aslău, așa că omu o aruncat prosopul. Luni, deja o preluat Roli Nagy frîiele la Cermei, doară-doară mai bat șî iei pă careva să termine cumva campionatu șî pormă … o mai vedea primaru’ dacă mai îi trăbă fotbal în sat.

În județ, Crișul o deviat o țâră de la curs, nu o putut bate la Pecica și l-eo dat apă la moară la Lipova care sâmbătă joacă meciu vieții lor la primaru’ Burdan în oraș. Vom fi și noi acolo că tare ne place adrenalina!

 

Călin Florinescu