Primim noi spre publicare, noi presa din Arad un material de la Consiliul Județean cum că strategu, inegalabilu, mult stimabilu, directoru, doctoru în filologie (nu-mi mai vin în minte acu alte titulaturi, da cu siguranță mai are) reprezintă Aradul la ceva adunare pe la Bruxelles.

Da ce să vezi! Surpriză! Nicio publicație arădeană nu a publicat comunicatul emis de către eminența cenușia din fruntea Departamentului de Comunicare și Strategii (creat special pentru cel care a falimentat ziare și West TV-ul lui Valer Blidar, dar și Arad- Capitala Culturală, bla, bla, multă muie…). Câtă răutate! Oare ce au toți reprezentanții mass – media locale (că ziarist e doar el!)  cu pupilu lui Iustin Cionca – via Jitză Falcă, cu acest mirific dr. Andraș Ando. De ce nu-l băgați în seamă? Vreți să cheme ungurii sau, mai nou, asiaticii peste noi. Să cheme 1 milion de chinezi să vă rupă picioarele, să vă distrugă redacțiile. Să-l cheme pe judoka Căprar să vă stranguleze?

Dragi presari arădeni nu sunteți de gașcă! Dar, lasă Andraș că faci tu un ziar al Consiliului Județean, că îl jupoi tu de bani pe Iustin Arghir Marini Cionca și, cum îl știm noi, percutează la tot ce debitezi tu, atunci o să te treci pe toate paginile doar pe tine. Așa că nu mai plânge!

Gyuri a lu Renț