Deranjatul doctor în științele comunicării, geniul provenit de la Brad, pe numele său Gheorghe Falcă, cel care a adus Aradul nostru drag la nivelul Motrului sau Rovinariului continuă pe principiul „atacă și dezbină”.

După ce la fel ca cei (cacofonie acceptată la Flacăra Roșie) din Partidul Comunist Român (PCR), i-a tras pe linie moartă pe toți cei care păreau în viziunea lui dușmani ai progresului cenușiu în care a adus Aradul sau i-a suprimat pe cei care nu răspundeau afirmativ la mărețele sale planuri și idealuri, continuă să o facă și acum. Deja ne-am obișnuit să aflăm cum aproape în fiecare zi mazilește câte un tovarăș, activist, director sau ce o fi el, iată că a venit rândul unui fost șef de partid, până nu s-a făcut inexplicabila alianță, în speță Ioan Neluțu zis Cristina să dea oficial în el, direct, prin intermediul presei.

Păi cum îndrăznește acest senator, în speță Neluțu, să critice deciziile tovarășului doctor în comunicare? Cum are tupeul să spună că acum mai marele Falcă vrea să dea o limbă lui Ludovic Orban? Păi face tovarășul Falcă așa ceva? Da!!!!

Din păcate pentru individul în cauză, recte Jitză, e prea târziu, cei de la conducerea de pe Dâmbovița îi cunosc caracterul duplicitar așa că toate limbile date în dosul lor nu sunt acceptat de papilele gustative. A îndrăznit Neluțu să-i atragă atenția că, din nou, devine duplicitar, după ce era hotărât să-l sprijine pe Bușoi, acum, hop, se dă cu Orban. Dar Neluțu chiar cunoaște motivul acestei schimbări. Domnul Bușoi este unul dintre cei care susține invalidarea alegerilor județene din PNL Arad, atunci când a fost reales Falcă în funcșia de președinte. Adică, repetarea lor și, implicit, înlăturarea specialistului în comunicare bilingvă (n.n. adică mai multe limbi) Gheorghe Falcă de la Brad.

Dar să vă mai dăm una de la noi. Nu ar fi așa mare bai că vorbește Neluțu rău de el, povestea ce se aude prin târg face referire la intenția senatorului Neluțu de a candida la președenția  organizației județene a PNL Arad. Na! Acum ați înțeles de ce e așa beșicat al nostru mare vizionar primar?

Vă mai dăm una, dar asta e ultima pe azi, Neluțu Cristina are susținerea totală a lui Orban și a lui Bușoi. Și mai mult ca sigur că dacă se vor repeta alegerile la județ, el va candida la funcția de președinte PNL Arad. Normal, de altfel. Un lucru însă e foarte clar, toți de la Bucale vor să-l decapiteze pe acest demolator al Aradului, al PNL Arad, intitulat Falcă de la Brad. Doamne ajută!

Amu bine-am înțelesu, cu Neluțu ce-a avutu!