Anunțate cu surle și tobe cursele aeriene Arad – Antalia (ce ar urma să aibe loc de la începutul lui iunie), acestea par a fi un fiasco total (știm ce am scris, nu ne criticați!). Nu puțini sunt arădenii care și-au programat și plătit concediul de vară într-o stațiune din Turcia, având promisiunea că plecarea și sosirea vor avea loc (de) pe aeroportul internațional Arad. Aeroport care, de ani buni de zile, nu mai operează nicio cursă regulată și care este susținut artificial în viață de către Consiliul Județean. Adică, din banii arădenilor.

Ei bine, dacă sursele noastre foarte bine documentate – că doară îs din cadrul securizat al aerodromului – ne-au spus că totul va fi o abureală, apăi așa băgăm sama că o fi. Concret, turiștii arădeni doritori de a sta cu burta la soare pe plajele de la Turcia nu vor pleca de pe aeroportul Arad, ci de pe Timișoara!. Motivele nu vi le furnizăm acum, ci vă spunem doar că (și) d-aia a achiziționat Consiliul Județean Arad 3 (trei) microbuze noi, cu incredibila sumă de 240.000 de euro!!!!, ca turiștii să facă naveta Aeroportul Arad – Aeroportul Timișoara și retur.

Încă o țeapă dată arădenilor? Rămâne de văzut. Cât despre imensul, exorbitantul preț plătit de CJA pentru microbuze, 80.000 de euroi dăraba (de parcă ar fi autocar) vom discuta cu altă ocazie. După ce arădenii ce și-au luat bilete către Antalia vor începe zborul spre destinație cu… microbuzele.

A la turka bre