O știre aparent aparent normală, publicată de către confrații noștri de la NEWSAR, vine să confirme ceaa ce noi susținem de mult. Adică, felul în care Jitză Falcă consumă banul public, al nostru, al arădenilor, după cum îi dictează interesul propriu și personal. Iată știrea:

Primăria Municipiului Arad a atribuit, recent, un contract pentru „servicii de întreținere și modificare portal”, în valoare de 46 218,49 de lei (peste 10.000 de euro, la cursul BNR).

Contractul a fost atribuit societății arădene Alias Com SRL, aceasta fiind singura care a depus ofertă pentru prestarea serviciului.

De remarcat, că Alias Com SRL nu este la primul contract cu municipalitatea arădeană.”

Adică, Primăria Arad dă bani pentru serioși pentru un site pentru care deja a alocat o grămadă de bani. Bag sama că amu îi dă unei firme private pentru întreținerea și actualizarea lui. De parcă nu ar fi destui IT-iști (adică doctori de calculatoare) angajați la Primăria lui Jitză, care să facă acest lucru.

Fain îi altceva. Firma ce a câștigat contractul, vorba vine, este una de apartament (Micalaca, bloc treisute patrzeci și ceva). Are un singur proprietar (nu-i bai asta) și un singur angajat (nici asta nu ar fi bai). Dar, așa cum au zis colegii noștri, are contracte mai vechi cu Primăria și nu numai. Iar patronul nici măcar nu este arădean… Cât despre datele contabile, despre profitul firmei și alte amănunte picante verificați și dumneavoastră stimați comuniști. Mai dăștepți decât ai lui Jitză.

Coldea Rex

P.S. Ala, cu bucile la vedere, o fi Falcă?