Plecat-am șase la… București și cu Falcă… zece. Care face cât 4. Sau ca cafa nes, patru în una.

Serios vorbind, dacă despre politica arădeană se poate vorbi serios, Falcă face cât 161. Adică, atâția delegați se pare că mai mult ca sigur că PNL Arad va trimite la București, la Congresul Național al partidului respectiv, luna viitoare, ocazie cu care va fi ales președinte al PNL Ludovic Orban. Același Ludovic care, conform presei locale care a preluat un comunicat de presă, va fi prezent joia viitoare la Arad. Să-și prezinte platforma pentru viitorii patru ani.

Ce să înțelegem de aici? Că Falcă a bătut 161 cu Orban? Că doar Jitză face lista cu acei care vor vota luna viitoare la Bucale. Și să mai înțelegem că Bușoi, contracandidatul lui Orban la șefia PNL, a intrat în dizgrațiile terminatorului din Arad? Numa am întrebat.

Stând strâmb și judecând drept, un lucru este concret pentru noi: filiala din Arad al PNL se duce de râpă sub conducerea dictatorială a lui Falcă. Și mai ne băgăm în seamă că musai trebuie o schimbare. Că viitor șef al PNL Arad o fi Igaș, Pistru, Neluțu Cristina e clar, numai Seculici să iasă. Atunci să vezi iureș între „ginerică” de ocazie (Falcă) și fostul vicepremier al României. Să te ferească Dumnezeu de blestemul curvelor și bătaia… socrului.

Ginerică cu puța tot mai mică   

Foto: antena 3