Palcu Ovidiu, „partenerul” de afaceri al lui Jitză Falcă, patronul – printre altele – al SC Inteco SRL, s-a reprofilat. Sau mai bine zis și-a extins domeniul de activitate, după cum spun confrații de la NEWSAR. Și-a tras și un birt, pe colț, în Piața Avram Iancu. Vorba aia, la politică, la drumuri și la birturi se pricepe toată lumea. La politică e clar, și l-a pus naș la nuntă pe pocăitul vopsit de Gheorghe Falcă (nu că Palcu nu ar fi sâmbătar). Drumurile le-a făcut și le face și în continuare, pe bani publici bineînțeles. Acum lucră pe drumurile de la Donceni și Sălăjeni (vai, vai). Birt și-a tras. Oare cum face sâmbăta? Îl ține deschis, nu servește alcohoale? Că secta nu-i permite. Dar, banul e ochiul dracului. Cineva din culise ne șoptește că, de curând, Palcu Impex (una din primele firme ale sâmbătarului de le Săbiș) a pus mâna pe Panoramic GYM, loc de făcut mușchi și alte cele. D-aia Falcă e așa mușchiulos…

Amu să trecem la subiectu propriu zis despre individul ajuns la bani. S-a pus să facă, pe bani mulți, aeroportul de la Sebiș. Da, ați citit bine, la Sebiș se pune de un aeroport, sau mai bine zis au început lucrările. Cam de vreo cinci ani. Aeroport nu ca la Arad, ci de ăla cu iarbă. Ca cum ar fi aerodromul. Numa că în loc de sămânță de iarbă, oamini lu Palcu Inteco Impex etc. au slobozit sămânță de cucuruz. Așa se face că în loc de aeroport Săbișul s-a ales cu lan de tenchi. Sau cucuruz, pentru arădeni.

Tot din culise ni se șoptește că cursele de Antalia, promise cu surle și tobe de către Consiliul Județean Arad, ar putea fi operate de către aerodromul, parodn, AEROPORTUL Sebiș. Că are pista mai lungă și îi făcută pă „chișcut”, după cum spun localnicii. Nu facem traduceri, că nu suntem autorizați și nici nu ne schimbăm meseria precum curvele clienții. În cazul de față instituțiile publice.

AEROFLOC