Rușine Aradului, în primul rând. Și în special rând conducătorilor tăi, niște gunoaie infatuate în, mai ales, interesate!

Ieri, în orașul nostru, au avut loc două evenimente. Maratonul lui Bognar, sponsorizat masiv de către arădeni și Campionatul Internațional de majorete, a XI-a ediție coroborată cu Cupa națională „Dancing Europe” – ediția a V-a (evenimentul a avut loc la Sala Polivalentă).

Ei bine, dacă maratonul lui Bognar a avut finanțare excesivă (vom reveni cu amănunte legate de banii cheltuiți cu generozitate de către Primărie), Campionatul Internațional de majorete a fost ignorat în totalitate de către Falcă, Bognar, Bibarț și gașc lor de suflători în drâmbă.

 

Pe lângă faptul că niciuna dintre fețele fine ale Aradului, fine în ghilimele fie spus, nu au onorat cu prezența evenimentul internațional desfășurat la Sala Polivalentă, competiția sportivă a fost scoasă de la finanțare de către Primăria lui Falcă! Adică, proiectul depus de către organizatori (de fapt este vorba de către o antrenoare inimoasă și foarte ambițioasă, și care iubește ceea ce face) nu a primit nicio finanțare de la Primărie sau Consiliul Județean Arad, părinții fetițelor și eforturile, rugămințile pe la sponsori ale antrenoarei făcând posibilă desfășurarea celei de a unsprezecea ediție a festivalului majoretelor.

 

Asta în vreme ce maratonul lui Bognar, Bichisciaba – Arad – Bichișciaba a avut parte de toate. De finanțare, în primul rând. Cazări pentru participanți, chefuri, sindrofii etc. Toate pe banii arădenilor. Pentru ca Bognar, oare de ce era să scriem bozgorocul?, să-și facă sulica mare.

Levente, dragam, hat de ce nu face tu maraton din banii tei, că ai făcut (am vrut să scriem fur..) o cocie de ei în mandatele de viceprimar, Arad – Bichișciaba -Arad? Să vă culcați, să beți și să vă chefuiți în țara vecin, pe banii lor, nu pe ai noștri.

Cât despre festivalul internaționl de majorete, căzul în anonimat grației mai marilor vremii, Falcă du-te și împușcă-te. Ia-l și pe Levi bacsi cu tine, să vă împușcați împreună sau egyutes! Boasameg o cutya faia!

Bozg Or Rău de Gură