Numa’ ce am scris ceva de Mediu şi pac, piştolu’ o luat foc. Lăsăm la o parte faptul că doamna Dana Dănoiu, directoarea de la Agenţia de Protecţia Mediului Arad se simte foarte confortabil (cu securitatea în spate şi noi ne-am simţi!), nu acelaşi lucru s-ar putea spune şi despre doamna Monica Jitariu, directoarea de la Garda de Mediu. Cea care a fost angajată, nu cu multă vreme în urmă, pe post de director la Polaris SA, firma din Constanţa care a câştigat colectarea şi bla, bla, bla, a gunoiului menajer şi nu numai din Arad.

Ei, bine, doamna Jitariu se pare că din funcţia pe care a instalat-o mai marele Aradului, ştiţi voi cine, taie şi spânzură în ograda proprie şi nu numai. Că, virgulă, colegii şi subalternii săi merg în control pe la firmele concurente ale Polarisului cu maşinile firmei din Constanţa, asta e treaba altora. Nicio voarbă despre inspectorul Răzvan Huber (vezi foto). Însă, când soţul dumneaei este angajat la Polaris, adică la firma pe care Garda de Mediu ar trebui să o monitorizeze, măcar din când în când, de ochii lumi, asta e prea de tot. Mister Jitariu are un post călduţ, de directoraş la firma ce se face că face curăţenie în Arad. Deci, despre ce vorbim? Să fie vorba despre ceva trafic de inluenţă? Noi numa’ întrebăm.

Cât despre doamna director de la Agenţia de Protecţia Mediului numai de bine. Timpul trece, leafa merge, noi muncim cu drag!

Intoxicatu’