Adică, atunci când nu vorbește cu avocații să ne dea în judecată! Că după cum am aflat pe căi numai de comuniști știute, Dani Dascălu și-a angajat trei, adică TREI avocați să-l reprezinte în instanță în procesul pe care intenționează să ni-l intenteze. Pentru simplul fapt că am avut curajul să scriem că de ce nu-și schimbă și gresia atunci când se pozează cu șlarfele cu care se încalță (vorba vine) în fiecare dimineață.

Trecând peste faptul cu cei trei avocați, Dani a trecut la lucruri mai serioase. Începe să facă bani gârlă, să intre în topul zece al oamenilor de afaceri din Arad (nu că n-ar fi!). De câteva zile, Dascălu are musafiri de seamă, din Grecia. Nepotul, cumnatul, sora etc. Cei care i-au propus să înceapă o afacere profitabilă pe timp de sezon estival, și pe care urmează să o susțină, la început, financiar. O fabrică de șlarfi. De toate culorile, mărimile, foaitile (adică cu acațamentul printre degetul mare și ăla de după, fără acațament,  cu toate cele ambele cinci degete la vedere etc.), că cum cere piața de anul ăsta.

Noi îi urăm succes în demararea noii afaceri. Și îi mai transmitem ceva, dacă ne tot dă în judecată. Să nu ceară daune morale mai mari decât echivalentul a două, tri beri la Aradul (fo trișpe lei), că nu avem de unde. Că noi nu vindem șlarfe.

Înșlărfaltul