Stimați tovarăși și pretini, în plină vară s -a abătut un crivăț cumplit asupra cuibușorului de nebunii al lui Jiță Falcă! Nu din pusta ungară, că nici nu avea cum să vină de acolo, când la butoanele rachetelor antiromânești este însuși marele și eternul Levente Bognar, soția ilegitimă a primarelui, ci taman de la Capitală. S-au săturat purtătorii de epoleți să mai răspundă fără crâcnire la ordinele trimisului lui Zeus pe malul Mureșului și i-au dat-o în freză de nu s-a văzut.

Punem pariu că, după anularea alegerilor la PNL Arad, ANI și DNA vor reconsidera toate adresele prin care au susținut că Jiță nu este nici incompatibil, nici în conflict de interese? Săracul Falcă – vorbim despre cel care a venit de la Brad cu pantaloni scurți și cu o pungă de un leu, nu despre baronul de astăzi – nu și-a dat seama că el este doar Jiță, nu Ghiță, cum este Sebastian?

Vom face previziuni asupra viitorului comportament al consilierilor municipali și județeni care, până acum, au ascultat orbește toate poruncile puiului veveriței din pădurile de (la) Brad, crezând că este un fel de mistreț. Sunt semne rele de tot! Dacă vreți, vă dăm un bonus : citiți următorul Muskamor, intitulat „EU NU VREAU S-O IAU ÎN FALCĂ !” peste exact… Nu vă spunem câte minute. URMĂRIȚI!​