Dani Dascălu, celebrul dizainăr (designer, pentru cei cu sânge domnesc) al șlarfelor de vară care poartă același nume cu cel al creatorului, se face om gospodar. Cel puțin așa deducem după „operațiunile” pe care le desfășoară în paralel cu anunțurile importante pentru țară, diasporă etc., cu cafa 1, cafa 2, bere în big progres etc. Concret, omul se gândește că vremea… șlarfelor trece, mă…. Și că de pe la toamnă încolo ce va face omul, ce afacere va demara că, deh, lovele trebuiesc, vin cheltuielile cu corentu, căldura și beutura.

Dacă comuniștii noștri, ascultători fruntași nu ne-au indus într-o eroare greșită Dascălu se va reprofila. Și se gândește încă de pe acum, ca în vorba aia: omul gospodar își face vara sanie și iarna car, ce să facă. Ei, bine, Dani va brendui galoșii. Sau țîpelele. Sau ciocatele. Că are mai multe variante și nu știe pe care să o pună în practică. De aceea s-a gândit să apeleze la prieteni și să facă un concurs de idei de afacere. Ideea cea mai bună este dispus să o premieze, La Curta, la ștrand, la Pizza Drive sau pe unde o mai bântui omul de afaceri, cu ceva lichide penetrante (vorba președintelui Nea Marin miliardarul sudor)..

Așa că, toți tovarășii lui Dani sunt așteptați cu idei productive. Idei însoțite, bineînțeles de suportul lichid aferent.

Galoșul Zburător  

6 COMENTARII

Comments are closed.