Fraților, stimați tovarăși și pretini, s-au trezit cei care au fost călcați pe cap și pe grumaz de către  marele Falcă, și nu vor să mai răspundă la comenzi! Au înțeles și ei că Falcă nu le-a dat, ci le-a luat! Nimeni nu mai vrea să-și asume inepțiile lui, refuzând să mai semneze Comunicatele de presă scrise de către Andraș Ando, specialist în falimente! Nu-i vorbă, nici până acum nu le-au semnat, doar au acceptat să și le asume, deși habar nu aveau despre ce și cum scrie în ele. Acum, însă, s-au înfuriat și au spus că, dacă mai apare ceva în numele lor, vor spune clar că declarația nu le aparține !

Așa cum le stă bine unor comuniști, noi, cei de la „Flacăra Roșie”, am remarcat că Sergiu Bîlcea, preșdinte al organizației municipale a PNL Arad,  a spus de 3X (adică, de 3 ori) în conferințe de presă :„ organizația municipală trebuie să-și reconfirme statutul de cea mai importantă organizație din județ, singura care decide care vor fi candidații PNL Arad pentru Primăria Aradului și Consiliul Local Municipal”. Vreți ceva mai clar?

Stimată opoziție din CLM și CJA, ai mare grijă la ceea ce faci: susține-i pe cei care s-au răzvrătit împotriva dictaturii lui Falcă, nu îi pune cu peretele la zid! Altfel, voi înțelege că nu ești altceva decât complicele lui Falcă ! Poate că- nu poate, retractez, sigur- inclusiv Cionca va fi de partea voastră. Cu o condiție: chiar să vreți să faceți ceva, nu să înlocuiți dictatura lui Falcă cu dictatura voastră! ​

MUSKAMOR