Deși nu este pe stilul „foii” noastre, mai trebuie să scriem și despre evenimente pozitive, fapte care trebuie remarcate și făcute publice. Mai ales cele care fac cinste Aradului.

Unul dintre aceste evenimente pozitive urmează să se materializeze duminică,vo 11 iunie, atunci când va avea loc târnosirea Bisericii Ortodoxe din cartierul Grădiște. Locaș de cult înălțat din temelii cu voia Domnului și coordonarea preotului paroh Viorel Roja. Din câte am reușit să aflăm pe căi de noi știute, că de la Arhiepiscopia Aradului te poți aștepta la orice, numai de informații, nici măcar pozitive, nu poți beneficia. Nu neapărat noi, ci enoriașii care își plătesc taxa de cult.

Revenind la ziua de duminică, zi de mare sărbătoare pentru creștinii ortodocși din Grădiște și din toată Arhiepiscopia Aradului, la acest eveniment sunt așteptate înalte fețe bisericești. Astfel, au fost invitați la târnosirea Bisericii Ortodoxe din Grădiște ÎPS Ioan Sălăjan, Arhiepiscopul Timișoarei și Mitropolitul Banatului, PS Siluan, Episcopul din Jula (Ungaria) și, nu în ultimul rând, IPS Timotei, Arhiepiscopul Aradului.

Creștinat la ortodocși, cununat la ortodocși, și-a botezat fata la ortodocși, Gheorghe Falcă (re„botezat” la pocăiți – din interes și de „dragul” voturilor neoprotestanților) și-a anunțat și el prezența. Să facă baie de mulțime, că de ajutat… Nu-i în stare să finalizeze lucrările la stadionul UTA, din bani publici, darmite să pună umărul la ridicarea unui locaș de cult ortodox.

Flacăra roșie

1 COMENTARIU

  1. apoi sa vezi bairam…popi,politicieni…boschetari,cersetori…tot tacamul,na binie,nutati la olalta

Comments are closed.