SANYO DIGITAL CAMERA

Colegii noștri, tovarășii de la site-ul NEWSAR, au publicat un articol interesant despre fostul deputat Mihăiță „Vermorel” Calimente, cel care trăiește bine, mersi din banii statului – are un venit lunar ce depășește 100 de milioane de lei vechi. Și asta pentru simplul fapt că a dormit în Parlamentul României vreo trei mandate, parcă. Acum , cum tot nu are altceva de lucru se trezește vorbind. Dar, nici măcar nu știe despre ce este vorba în propoziție. Își dă și el cu părerea, dacă tot a picat afacerea „Vermorelul”. Sau vorba aia, se bagă în samă ca Ioța în coasă.

Securiștii noștri, vechi ca komuniștii de la Flacăra roșie, ne-au informat că ce-l doare pe „Vermorel” este cu totul altceva . Dar, înainte să ne „spargem” vă invităm să citiți ceea ce a publicat NEWSAR.

Mihăiță Calimente, președintele ALDE Arad, a salutat într-o conferință de presă decizia ministrului Justiției, Tudorel Toader, de a desecretiza arhivele SIPA.

„Rezolvarea pe care Tudorel Toader a găsit-o pentru arhiva SIPA mi se pare absolut rezonabilă. Nu înţeleg de ce unii magistraţi sunt foarte supăraţi. Eu cred că nici unui magistrat nu i se va face public dosarul care priveşte viaţa lui privată. Dar, celor care au colaborat cu Securitatea sau care au colaborat cu alte servicii secrete ale statului, chiar după 1989, mi se pare absolut firesc să ştim că au făcut acest lucru. Aşa cum, pentru oricare cetăţean, CNSAS-ul i-a făcut public acest dosar, suntem egali în faţa legii, indiferent că suntem ingineri, suntem profesori sau că suntem procurori sau judecători, în această materie. Deci, cei care au colaborat cu Securitatea şi care au colaborat cu alte servicii trebuie să ştim că au făcut acest lucru şi de ce au făcut acest lucru. Pentru că este clar că dacă au făcut-o s-a pus presiune pe ei şi sentinţele pe care le-au dat nu au fost în conformitate cu convingerile pe care ei le-au avut”, a declarat fostul deputat Mihăiţă Calimente.

 

De ce e supărat Calimente pe magistrați? Pentru simplul fapt, spun securiștii de dinainte de 1989, că fostul deputat a fost condamnat cu executare, la doi ani și jumătate de închisoare!!! În 1989. Și dacă nu venea Revoluția, Mihăiță intra la bulău. Fapta sau faptele pentru care a fost condamnat sunt de domeniul CAV (contrabandă, aur, valută). În față la Astoria, pentru cei care nu-i știu trecutul glorios. Pentru comuniștii adevărați, povestea a devenit legendă. E prinsă în ghidul Aradului. Cine nu o cunoaște nu are cultură generală.

 

Kontaktorul de serviciu

7 COMENTARII

  1. Va rog sa i-l întrebați dacă,totuși,m-a mai cunoaște! Continuați întrebare cu,,insalubritatea morala”a condițiilor in care a,,luat” examenele la Economie,atât el cât si fiul sau!

  2. Cioară ia zi cum te-a dat Lizica Mihuț afară de la universitate ,și luai șpăgi de la elevi să îi treci la ECONOMIA de ciicat ce o predai rușine să îți fie !!!

Comments are closed.