Mâine, consilierii locali arădeni – în majoritatea lor slugile lui Jitză Falcă vor fi puși în fața faptului împlinit. Adică, vor vota atribuirea serviciului de salubrizare stradală, pentru un an de zile, către o firmă din Oradea. Pe ce considerente, ce motive invocă Falcă puteți citi în declarația de presă pe care a dat-o, astăzi, consilierul local independent Marin Lupaș.

Ceea ce vrem să aducem la cunoștința opiniei publice arădene este faptul că firma căreia i se atribuie direct serviciul se numește RER Service Ecologic Oradea SA și are printre acționariAdiministrație Domeniului Public SA Oradea și Consiliul Local al Municipiului Oradea. Cu 40% din acțiuni, acționară majoritară fiind o societate pe acțiuni din București.

Comuniști cum suntem, și cârcotași pe deasupra, nu putem să nu-l întrebăm pe Jitză Falcă de ce a apelat tocmai la această firmă? De ce nu a înființat una, la Arad? De ce a abandonat Salubritate SA Arad? Și ar mai fi întrebări, dar nu ne mai răcim gura cu un element aterizat în Arad cu o plasă de nailon de un leu în mână și care acum, datorită mașinațiilor cunoscute arădenilor interesați, a devenit milionar. Dar, să așteptăm finalizarea cercetărilor pe care le fac procurorii de la Parchetul General din București.

Până atunci, începând de mâine bani din bugetul public al Aradului vor merge, bine mersi, în bugetul firmei orădene. Trăiască frăția Falcă – Bolojan (mult mai competentul primar care a transformat Oradea într-un adevărat oraș european).

Arădeni, treziți-vă! Că ați ajuns de râsul României, ca să nu zicem bătaia de joc a timișorenilor și, mai nou a bihorenilor.

D.R.

1 COMENTARIU

Comments are closed.