Stimați tovarăși și pretini ai Flăcării Roșii, noi nu vrem să ne lăudăm că suntem mai buni și mai tari ca alții, dar nici nu mai putem răbda bătaia de joc la adresa voastră, minciunile turnate în titluri de către niște indivizi total lipsiți de deontologie profesională, menite să vă fenteze să le asigurați cât mai multe accesări. Noi, cei de la WWW.flacararosie.ro nu vom pune niciodată titluri care nu au nici în clin nici în mâneci (am încercat să evităm o semicacafonie) cu ceea ce scrie în text. Vă oferim câteva exemple de manipulare crasă și înșelăciune de tip așa zis jurnalistic.

Titlu: „Mihai Tudose a intrat în forță la Guvern: DEMITERI și NUMIRI făcute de premier”

Mamă, zice cititorul, premierul s-a pus pe tăiat capete, dă afară indivizii incompetenți, instalați pe bază de cumetrii, carnet de partid sau valori de genul picioare, țâțe, cur! Ia, să dau eu click, să văd! Și vezi că: „Ilan Laufer şi Ionuţ Mişa au fost eliberaţi din funcţiile de secretari de stat la Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat, respectiv la Ministerul Finanţelor Publice, după ce au preluat conducerea acestor instituţii”. Adică, au fost avansați, nu au fost demiși în numele statului de drept sau altor drăcovenii de acest gen, a fost procedura normală, nici măcar nu au fost demiși, ci eliberați din funcții. Jenant! Scuze, întăresc: absolut jenant!

Titlu: „Tudorel Toader, mesaj exploziv de Ziua Justiției”

Hopa, zice internautul, s-a pus ăsta pe treabă, zice de Kovesi, de Înalta Curte de Casație și Justiție, de Ordonanța 13, pe care Curtea Constituțională a declarat-o corectă! Îți freci palmele de satisfacție, aprinzi o țigară, ca să savurezi știrea și accesezi. Citești și la fiecare propoziție parcursă te dezumfli mai rău ca o gogoașă: „Justiţia este şi trebuie să rămână un serviciu de interes public şi un pilon al statului de drept”  – spune ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, într-un mesaj transmis de Ziua Justiţiei. „Vivat Justiţia! Ziua Justiţiei este în prima duminică din luna iulie, astfel cum a fost declarată prin H.G. nr. 364/1994. Justiţia este şi trebuie să rămână un serviciu de interes public, un serviciu în slujba cetăţeanului, un pilon al statului de drept”, mai spune Tudorel Toader, într-un mesaj publicat, duminică, pe Facebook.” Atât ! Unde o fi EXPLOZIVU? Acolo, în accesările naivilor care fac să explodeze audiența jalnicei știri. Deontologie, ce-i aia?

Titlu: „Olguța Vasilescu lansează o nouă BOMBĂ ! Dezvăluiri de proporții”

Ușor descumpănit de plasa luată în primele două cazuri, îți zici că merită să încerci, poate măcar a treia știre este pe bune.

Lia Olguța Vasilescu, ministrul Muncii, a prezentat o analiză pe o rețea de socializare. Vasilescu anunță că pensiile vor crește, începând de astăzi, 1 iulie, cu 9%, ajungând la 1.000 de lei.”

Mai mult, șefa Muncii spune că pensiile au crescut, în 2017, cu aproape 20 de procente”. Unde dracu e dezvăluirea, unde e bomba? O știre care nu diferă cu nimic de ceva de genul „ieri a plouat”. Dezvăluirea e că iar te-ai lăsat păcălit, că ți-ai pierdut timpul pentru a afla nimic.

Concluzia logică trasă de Flacăra Roșie: imediat după ce savanții americani sau englezi, nu mai știu exact, au clonat-o pe OAIA MollY, l-au clonat pe ANDREI ANDO! Astfel că în fiecare redacție există câte o clonă a lui Andrei ANDO, plătit cu bani grei, care pune titluri la absolut toate știrile redactorilor. Este absolut tulburător să recunoști că bătrânul ministru al agriculturii, Petre Daea, are dreptate atunci când spune că OAIA a fost și este cea care schimbă destinele unei nații, crează uniuni și relații, naște și înmormântează mielușei cu colți de lup, prefăcându-se că este un mielușel ascultător, când, în realitate, are un singur scop: să facă mare brânză pentru el și ai lui! De fapt, nu este oaie, ci MUTANT !

CANDOAre deFALCAtă