Nici nu am apucat bine să scriem despre viitoarea vânzare a Cazinoului din Arad, care încă nu s-a parafat, că a și început curățenia de „primăvară” în perimetru. Mulți și-au dat cu părerea, că Medințu George ar fi vânzătorul, că „X” ar fi cumpărătorul. Vax, albina! Medințu nu este vânzătorul! Altă persoană este. Cât despre cumpărător… Vom reveni cu amănunte.

Nu mulți au fost cei care au susținut și susțin că Primăria, recte Falcă Jitză este artizanul achiziționării imobilului respectiv, aflat într-o stare avansată de degradare. Și că acolo a urma să mute, de fapt să treacă ulița Poliția Locală Arad. Că loc de parcare e berechet, în spatele clădirii Cazinoului, că în față e terasa și, astfel, milițienii locali nu ar mai trebui să se ascundă pe la diverse dughene din piețele municipiului, Boul Roșu etc., să-și bea… cafeaua de… după amiază.

Fals. Cel puțin așa ne spun comuniștii noștrii care, încă, mai colaborează cu Flacăra Roșie. Altul va fi, sau este, noul proprietar și alta va fi destinația imobilului și perimetrului respectiv. Nicidecum sediul general al Poliției Locale a lui Jitză Falcă de la Didești de Oltenia (locul de obârșie al distrugătorului Aradului!).

Celor care vor să facă o plimbare la ceas de seară răcoroasă (vorba vine) le recomandăm să treacă și prin fața sau spatele Cazinoului. Să vadă, la fața locului, că a început curățenia în vederea vânzării/cumpărării/amenajării acestui stabiliment emblematic pentru Arad. Deci, ceva se mișcă!

Arbema la Halbă