SANYO DIGITAL CAMERA

Subsemnatul  Horga Dorel, fost președinte al organizației ALDE Vladimirescu, în urma discuțiilor avute cu foștii lideri de organizații; Stoicu Lucian – Vinga, Șimon Dan – Șimand, Bej Victor – Zărand și Oană Paul – fost președinte al comisiei de etică și arbitraj ALDE Arad, am hotărât să-i facem plângere penală fostului președinte numit (nu ales) CALIMENTE MIHAI pentru fals în acte sub semnatură privată și uz de fal .

În 29-12-2016 au convocat o ședință cu biroul politic județean ALDE Arad și au propus cinci puncte pe ordinea de zi. La punctul trei au propus excluderea și retragerea sprijinului politic a mea și a celorlalți colegi nominalizați, inclusiv a d-lui Titus Ghiorghiof, domnia sa a înființat PLR Arad. Calimente a făcut acest gest incalificabil la comandă politică și drept răsplată a primit o funcție bine plătită în Camera Deputaților. Când au redactat procesul verbal din 29-12-2016 apar nominal douazeci și cinci de persoane prezente începând cu Calimente, cap de listă, și se trece la vot. Calimente, obișnuit ca pe vremea lui Anastase când era deputat și au votat, în 2010, tăierea pensiilor și salarilor, face la fel și cu noi. Voteaza : 25 pentru , 0 împotrivă, 3 abțineri. Total 28 voturi. 3 voturi scoase  din joben. Acest proces verbal se află la instanțele de judecată în urma proceselor deschise de noi. Plângerea penală este facuta și împotriva lui Tiberiu Dekani, secretar al organizației județene ALDE Arad.

H.D.    

1 COMENTARIU

  1. Domnilor! De câte ori trebuie sa scrii/semnalezi pentru a fi luat in seama? Acest individ/Calimente este un,,individ”nociv pentru societate. Dacă vreți va dau informații reale in acest sens.

Comments are closed.